Rehber Rise Online Kostüm Değiştirme Rehberi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Founder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Founder

BozokBeyi
Admin
Konular
626
1767857788692.jpeg
🎭 Rise Online World – Kostüm Değiştirme / Cosmetics Exchange

Merhaba savaşçılar! 😊
Kostümlerinizi karakterinizin görünümüne göre değiştirmek istiyorsanız, bunun için özel bir sistem mevcut.
Aşağıda adım adım nasıl yapıldığını açıklıyorum — görsellerin yerlerini de belirttim 👇

---

📌 Cosmetics Exchange’e Nasıl Girilir?

Oyunda **H tuşuna** basarak **Main Menü**’yü açın.
Menüden **Other → Cosmetics Exchange** kısmına tıklayarak bu sistemi açabilirsiniz.

1767857879500.png
→ "Cosmetics Exchange" menüsü
1767857910392.png
---

🛠️ Kostüm Değiştirme Adımları

1️⃣ Açılan **Cosmetics Exchange penceresinde**, değiştirmek istediğiniz kostüme **sağ tıklayın** ve sol üstteki boş kutuya sürükleyin.

1767857932178.png
→ Kostümü kutucuğa sürükle (yerini ekle)

2️⃣ Sağ tarafta size uygun olarak sunulan **yeni kostüm görselleri** listelenecektir.

1767857946093.png1767857966660.png
→ Sağdaki seçenekler listesi (yerini ekle)

3️⃣ Değiştirmek istediğiniz kostüm görselini seçip **Result kutusuna sürükleyin** ve ardından **Confirm** butonuna basın.

4️⃣ Kostümün değiştirilmesi için karakter seviyesine veya kostüme göre değişen miktarda **gold ücreti** ödeyeceksiniz.

---

💰 Ücret ve Market Dengesi

• Kostüm değiştirme ücreti: **100.000 – 2.500.000 Gold** arası (kostüme göre değişir)
• Bu sistem, **Market’deki kıyafet fiyatlandırması ile uyumludur**; örneğin 1000 Rise Cash değerinde bir kostümünüz varsa,
aynı sınıf ve RC değeri seviyesinde uygun seçenekler sunulur.

---

💡 Ek Notlar

• Kostüm değiştirme işlemi sırasında mevcut kostümünüz yok olmaz; sadece **görünüm değişir**
• Bazı oyuncular değişim maliyetinin karaktere ve kostüme göre değiştiğini belirtmişlerdir.
• Kostüm bonuslarının (örneğin defans/EXP bonusları) yeni görünüme geçip geçmediği testi edilmiştir ve geçmektedir denmiştir.
• Kostüm görünüşünü değiştirmek için sadece **ırk değişimi** değil, bu sistem aracılığıyla da farklı kostümler seçebilirsiniz.

---

İpucu
Gold harcamadan en uygun görünümü yakalamak için önce hangi kostümleri açtığınızı kontrol edin; daha sonra Exchange sisteminden buna uygun seçeneklere bakın.

Herkese iyi oyunlar! 🎮

Geri
Üst Alt
TR
EN
VI
AR
RU