Merhaba savaşçılar!
Kostümlerinizi karakterinizin görünümüne göre değiştirmek istiyorsanız, bunun için özel bir sistem mevcut.
Aşağıda adım adım nasıl yapıldığını açıklıyorum — görsellerin yerlerini de belirttim
---
Oyunda **H tuşuna** basarak **Main Menü**’yü açın.
Menüden **Other → Cosmetics Exchange** kısmına tıklayarak bu sistemi açabilirsiniz.
→ "Cosmetics Exchange" menüsü

---

→ Kostümü kutucuğa sürükle (yerini ekle)

→ Sağdaki seçenekler listesi (yerini ekle)
---
• Kostüm değiştirme ücreti: **100.000 – 2.500.000 Gold** arası (kostüme göre değişir)
• Bu sistem, **Market’deki kıyafet fiyatlandırması ile uyumludur**; örneğin 1000 Rise Cash değerinde bir kostümünüz varsa,
aynı sınıf ve RC değeri seviyesinde uygun seçenekler sunulur.
---
• Kostüm değiştirme işlemi sırasında mevcut kostümünüz yok olmaz; sadece **görünüm değişir**
• Bazı oyuncular değişim maliyetinin karaktere ve kostüme göre değiştiğini belirtmişlerdir.
• Kostüm bonuslarının (örneğin defans/EXP bonusları) yeni görünüme geçip geçmediği testi edilmiştir ve geçmektedir denmiştir.
• Kostüm görünüşünü değiştirmek için sadece **ırk değişimi** değil, bu sistem aracılığıyla da farklı kostümler seçebilirsiniz.
---
İpucu
Gold harcamadan en uygun görünümü yakalamak için önce hangi kostümleri açtığınızı kontrol edin; daha sonra Exchange sisteminden buna uygun seçeneklere bakın.
Herkese iyi oyunlar!