Rise Online World Alım-Satım & Ticaret Kuralları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Founder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Founder

BozokBeyi
Admin
Konular
626
1769084310963.jpeg
📜 Rise Online World — Alım-Satım & Ticaret Kuralları

Rise Online World’de oyuncular arasında ticaret (hesap, eşya, oyun içi para vb.) çok tartışılan konulardan biridir. Ancak resmi oyun politikaları, bu tür ticaret işlemlerine sınırlamalar getirmekte ve bazılarını **yasaklamaktadır**. Aşağıdaki kurallar, **oyun içi kurallar ve forum topluluğu geri bildirimleri** temel alınarak hazırlanmıştır.

---

📌 1. Resmi Oyun Kuralları
• Rise Online World, hesap paylaşımı, satışı veya devrini **desteklemez ve yasaklar.**
• Oyun içi altın, eşya, Rise Cash veya gerçek para karşılığında hesap satmak/takas etmek yasaktır.
• Bu tür işlemler tespit edildiğinde **cezalar uygulanabilir**, destek sağlanmaz.

Ceza tablosu örneği:
  • 1. ihlal: 3 Gün Hesap Yasaklanması
  • 2. ihlal: 14 Gün Hesap Yasaklanması
  • 3. ihlal: Kalıcı Hesap Yasaklanması

---

🛡️ 2. Alım-Satımda Uyulması Gereken Genel Kurallar
✔ **Hesap Ticaretine Karşı Uyarı:** Oyuncular arasında gerçekleşen “hesap satışı veya devri” Rise Online World tarafından resmi olarak desteklenmez ve yasaktır. Bu tür işlemler oyun içi veya oyun dışı bölgelerde yapılsa bile risk taşır.
✔ **Oyun İçi İşlemler:** Oyun içi ticaret yalnızca oyun sistemleri tarafından sağlanan yollarla yapılmalıdır; üçüncü taraf platformlardan yapılan gerçek para takasları yasaklanmıştır.
✔ **Destek Sorumluluğu:** Hesap paylaşımı veya satışı sonucunda yaşanan sorunlar için oyun içi resmi destek **yardım sağlamaz**.

---

💼 3. Güvenli Ticaret Tavsiyeleri
✨ **Resmi Pazar Kullanımı:** Eşya veya altın takası yapılacaksa, bu işlemler Rise Online World’in resmi oyun sistemleri veya oyun içi ticaret pencereleri üzerinden yapılmalıdır.
✨ **Dolandırıcılık Riskine Dikkat:** Üçüncü taraf sitelerde satılan hesaplara veya oyun içi değer işlemlerine dikkat edin; bu tür işlemler oyun kurallarını ihlal edebilir ve hesabınıza zarar verebilir.
✨ **Referans ve Kanıt:** Alım-satım veya değer takası yapılacaksa taraflar arasında yazılı anlaşma veya ekran görüntüsü gibi kanıtlar saklanmalıdır. Bu, anlaşmazlık durumlarında faydalı olabilir. (Topluluk önerisi)

---

⚠️ 4. Yasaklar ve Sonuçlar
🚫 **Hesap Devir veya Satışı:** Resmi olarak desteklenmediği için bu tür işlemler tespit edildiğinde yaptırımlar uygulanır.
🚫 **Oyun Dışı Ticaret:** Oyun içi para, Rise Cash veya değerli eşyaların gerçek para karşılığı ticareti yasaktır ve hesabınıza zarar verebilir.
🚫 **Forumda Kurala Aykırı İlanlar:** Forumda bu kurallara uymayan ilan veya içerikler paylaşıldığında **uyarı, ilan kaldırma veya üyelik kısıtlama** gibi yaptırımlar uygulanabilir. (Yönetici politikası)

---

🔍 5. Önemli Uyarı
Rise Online World’de ticaret yapmak isteyen oyuncular, **oyun geliştiricisinin hizmet şartlarını ve oyunun resmi kurallarını** daima ön planda tutmalıdır. Bu kurallar, oyuncu ekonomisini korumak ve oyun deneyimini adil tutmak için uygulanmaktadır.

Geri
Üst Alt
TR
EN
VI
AR
RU