Silkroad Online, oyunculara karakterlerini kişiselleştirebilecekleri birçok seçenek sunar. Bunların en çok tercih edilenlerinden biri de karakter ismi değiştirme özelliğidir. Bu rehberde, karakter ismini nasıl değiştirebileceğinizi adım adım ve net şekilde anlatıyorum.
Silkroad Online’da karakter adını değiştirebilmek için Character Name Change Permit adlı özel bir eşyaya sahip olmanız gerekir. Bu eşya, isim değiştirme işlemini güvenli ve kalıcı şekilde yapmanızı sağlar.
[]F10 Silk Mağazası üzerinden satın alınır.
[]Ücreti: 149 Silk
Türkiye sunucusunda da sistem büyük ölçüde aynıdır:
[]Platinum VIP üyeliğe sahip oyuncular, 149 Silk karşılığında isim değiştirebilir.
[]Bu eşya yalnızca premium mağaza üzerinden temin edilebilir.- Görevlerden, NPC marketlerinden veya oyun içi droplardan elde edilemez.
Character Name Change Permit’i aldıktan sonra aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir:
[]Her şehirde bulunan Premium Service Manager – Qing Yu NPC’sine gidin.
[]İsminizi değiştirmek için eşyayı NPC üzerinde kullanın.
[]Açılan ekranda yeni karakter adınızı girin.
[]İşlemi onaylayarak değişikliği tamamlayın.
Not: Gireceğiniz yeni ismin başka bir oyuncu tarafından kullanılmıyor olması gerekir. Eğer isim doluysa farklı bir isim denemelisiniz.
[]Karakterinize yeni ve özgün bir kimlik kazandırabilirsiniz.
[]Eski isminizden kaynaklanan karışıklıkları ortadan kaldırırsınız.- Oyun deneyiminizi daha kişisel ve keyifli hale getirirsiniz.
[]Global Silkroad: İsim değişimi yalnızca F10 Silk Mağazası üzerinden yapılır.
[]TRSRO: Platinum VIP üyeler silk harcayarak aynı işlemi gerçekleştirebilir.- Her iki sunucuda da işlem hızlı, güvenli ve kalıcıdır.
[]Yeni isim seçerken kısa ve akılda kalıcı olmasına özen gösterin.
[]Özel karakter ve semboller kullanmamaya dikkat edin.- İsim değişikliği sonrası arkadaşlarınızı ve loncanızı bilgilendirmeniz faydalı olur.
Kısacası, Silkroad Online’da karakter ismi değiştirmek oldukça kolay ve güvenli bir işlemdir. Doğru eşyayı aldıktan sonra birkaç adımda yeni kimliğinizle oyuna devam edebilirsiniz.