Güncelleme Tarihi: 30.05.2024
İçindekiler
- Kimlik (ID) ile Kayıt Ol / Giriş Yap
- Alternatif Giriş Yöntemleri

Silkroad Origin Mobile dünyasındaki yolculuğunuza başlamak için birden fazla giriş seçeneği sunulmaktadır. Oyuna;
Apple, Facebook, Google, ID veya Misafir olarak giriş yapabilirsiniz.
Hesap güvenliği, destek işlemleri ve ödeme özelliklerinden tam olarak faydalanabilmek için ID ile giriş yapmanız önerilir.

ID ile giriş yapmak için bir Kimlik hesabına sahip olmanız gerekir. Eğer hesabınız yoksa, aşağıdaki adımları izleyerek hızlıca oluşturabilirsiniz.
Ana ekranda “Kimlikle Giriş Yap” seçeneğine tıklayın ve ardından “Kayıt Ol” butonunu seçin.
Gerekli hesap bilgilerini eksiksiz doldurun ve “Kaydol” butonuna basın.

Kayıt başarıyla tamamlandıktan sonra ID hesabınız ile oyuna giriş yapabilirsiniz.
Hesap güvenliğinizi artırmak için bilgilerinizi şu bağlantıdan güncellemeniz önerilir:
pay.gamocorp.com/Account
Oyuna farklı platformlar üzerinden de giriş yapabilirsiniz. Ancak bazı giriş türlerinde işlevler sınırlı olabilir.

- Apple ile Giriş Yap:
Ödeme ve shop işlemlerini kullanabilmek için Apple hesabınızı ID hesabınıza bağlamanız gerekir.
Detaylı rehber:
Yükleniyor…
support.gamocorp.com - Misafir Olarak Giriş Yap:
Hızlı giriş sağlar ancak hesap özellikleri sınırlıdır. Uzun süreli kullanım için ID hesabına bağlanması önerilir.
Adım 1:
Misafir olarak giriş yaptıktan sonra “Bağlan” butonuna tıklayın.
Adım 2:
ID hesabınız için kullanmak istediğiniz e-posta adresini girin ve “Gönder” deyin.
Adım 3:
E-posta adresinize gelen OTP kodunu (yaklaşık 1 dakika içinde gelir) girin ve tekrar “Gönder” seçeneğine tıklayın.
Artık ID hesap bilgilerinizle oyuna güvenli şekilde giriş yapabilirsiniz.