Silkroad Mobile Silkroad Origin Mobile Hesap Oluşturma ve Giriş Yapma Rehberi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Founder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Founder

BozokBeyi
Admin
Konular
626
🔐 HESAP OLUŞTUR / GİRİŞ YAP
Güncelleme Tarihi: 30.05.2024

İçindekiler
  1. Kimlik (ID) ile Kayıt Ol / Giriş Yap
  2. Alternatif Giriş Yöntemleri

1772371526138.png
Silkroad Origin Mobile dünyasındaki yolculuğunuza başlamak için birden fazla giriş seçeneği sunulmaktadır. Oyuna;
Apple, Facebook, Google, ID veya Misafir olarak giriş yapabilirsiniz.

⚠️ Önemli Not:
Hesap güvenliği, destek işlemleri ve ödeme özelliklerinden tam olarak faydalanabilmek için ID ile giriş yapmanız önerilir.

1️⃣ Kimlik (ID) ile Kayıt Ol / Giriş Yap
1772371540131.png
ID ile giriş yapmak için bir Kimlik hesabına sahip olmanız gerekir. Eğer hesabınız yoksa, aşağıdaki adımları izleyerek hızlıca oluşturabilirsiniz.

🔹 Adım 1:
Ana ekranda “Kimlikle Giriş Yap” seçeneğine tıklayın ve ardından “Kayıt Ol” butonunu seçin.

🔹 Adım 2:
Gerekli hesap bilgilerini eksiksiz doldurun ve “Kaydol” butonuna basın.
1772371567420.png
✅ İşlem Tamamlandı!
Kayıt başarıyla tamamlandıktan sonra ID hesabınız ile oyuna giriş yapabilirsiniz.

🔐 Hesap güvenliğinizi artırmak için bilgilerinizi şu bağlantıdan güncellemeniz önerilir:
pay.gamocorp.com/Account

2️⃣ Başka Bir Kanal Kullanarak Giriş Yap

Oyuna farklı platformlar üzerinden de giriş yapabilirsiniz. Ancak bazı giriş türlerinde işlevler sınırlı olabilir.
1772371640075.png
  • Apple ile Giriş Yap:
    Ödeme ve shop işlemlerini kullanabilmek için Apple hesabınızı ID hesabınıza bağlamanız gerekir.
    🔗 Detaylı rehber:
  • Misafir Olarak Giriş Yap:
    Hızlı giriş sağlar ancak hesap özellikleri sınırlıdır. Uzun süreli kullanım için ID hesabına bağlanması önerilir.

🔗 Misafir Hesabı ID’ye Bağlama Adımları:

Adım 1:

Misafir olarak giriş yaptıktan sonra “Bağlan” butonuna tıklayın.

Adım 2:
ID hesabınız için kullanmak istediğiniz e-posta adresini girin ve “Gönder” deyin.

Adım 3:
E-posta adresinize gelen OTP kodunu (yaklaşık 1 dakika içinde gelir) girin ve tekrar “Gönder” seçeneğine tıklayın.

✅ Bağlantı Başarılı!
Artık ID hesap bilgilerinizle oyuna güvenli şekilde giriş yapabilirsiniz.

🎮 Güvenli hesap, sorunsuz destek ve tam oyun deneyimi için ID hesabı kullanmanızı öneririz.

Geri
Üst Alt
TR
EN
VI
AR
RU