Silkroad Online özel sunucuları açanlar için güvenlik ve yönetim, oyunun en kritik parçalarından biridir.
Bu noktada **MaxiGuard**, oyun sunucunuzu korumak ve kontrol etmek isteyenler için tasarlanmış ileri düzey bir güvenlik ve yönetim çözümüdür.
**MaxiGuard**, Silkroad Online private server’lar için geliştirilmiş kapsamlı bir sunucu koruma ve kontrol yazılımıdır.
Sunucunuza dışarıdan gelebilecek exploit girişimleri, saldırıları ve kötü niyetli erişimleri önlemek üzere geliştirilmiştir.
Aynı zamanda sunucu yönetimini kolaylaştıran kontrol paneli ile canlı müdahale imkânı sağlar.
---
| Kategori | Özellikler |
|---|---|
| Gelişmiş Güvenlik | Tüm güncel exploitlere karşı koruma, DDOS saldırılarına karşı güvenli yapı. |
| Anında Müdahale | Kullanıcı dostu web panel ile oyunu kapatmadan canlı ayar yapabilme. |
| Kontrol Paneli | Her cihazdan (mobil dâhil) erişim ve sunucu kontrol imkânı. |
| Sürekli Güncel | Yayınlandığı günden itibaren sürekli güncellenen güvenlik desteği. |
| Hızlı Destek | Discord üzerinden teknik destek ve iletişim kanalı. |
---
- Güvenilir koruma ile sunucunuzun exploitler ve saldırılara karşı daha dayanıklı olmasını sağlar.
- Standart guard çözümlerine göre daha profesyonel bir yönetim imkânı sunar.
- Web yönetim paneli sayesinde hızlı müdahale ve takip yapılabilir.
- Güncel güvenlik tehditlerine karşı sürekli güncellenen yapısı ile daha güvenli bir deneyim sunar.
---
MaxiGuard ekibi ile iletişim kurmak ve destek almak için resmi web sitesi üzerinden Discord topluluğuna katılabilirsiniz.
Panel üzerinden de kolayca yetkili ekibe ulaşım sağlanabilir.
---
Silkroad Online private server güvenliğini ciddiye alanlar için MaxiGuard, hem teknik hem de yönetimsel anlamda güçlü bir çözümdür.
Sunucunuzu koruma altına almak ve canlı kontrol sağlamak için değerlendirebilirsiniz.
[Web Sitesini Ziyaret Etmek İçin Tıklayın]