Founder
Administrator
Yönetici
Administrator
Developer
Kayıtlı Üye
Elite Kullanıcı
Game Master
Grafik Tasarım
Süper Moderator
Merhaba SilkroadPortal Üyeleri,
Bu bölüm, Silkroad Online Private Server (P-SRO) tanıtımlarının yapıldığı alandır. Kendi sunucusunu tanıtmak isteyen yöneticiler veya oyuncular, bu alanda sunucu bilgilerini paylaşabilir, duyuru ve güncellemelerini yayınlayabilirler.
Ancak forum düzeninin korunması ve bilgi kirliliğinin önlenmesi adına bazı kurallar uygulanmaktadır:
Bölüm Kuralları:
Bu bölüm, Silkroad Online Private Server (P-SRO) tanıtımlarının yapıldığı alandır. Kendi sunucusunu tanıtmak isteyen yöneticiler veya oyuncular, bu alanda sunucu bilgilerini paylaşabilir, duyuru ve güncellemelerini yayınlayabilirler.
Ancak forum düzeninin korunması ve bilgi kirliliğinin önlenmesi adına bazı kurallar uygulanmaktadır:

- Her sunucu için yalnızca 1 ana konu açılmalıdır. Güncellemeler ve duyurular o konu altında paylaşılmalıdır.
- Konu başlığı sunucu adı ve türünü içermelidir. (Örn: "MythRoad | Cap 110 | PVE | Free Silk")
- Paylaşılan tanıtım konularında mutlaka şu bilgiler yer almalıdır:
- Sunucu adı
- Açılış tarihi (varsa)
- Cap, rates, silk sistemi, job sistemi vb.
- Discord veya web site bağlantısı
- Görseller (varsa)
- Kısa, bilgi içermeyen veya sadece linkten oluşan tanıtım konuları silinir.
- Sahte vaatler, spam, reklam dolandırıcılığı içeren içerikler yasaktır.
- Diğer sunuculara hakaret eden, karalayıcı mesajlar kesinlikle tolere edilmez.
- Sadece tanıtım yapılır, yorum ve tartışmalar ayrı konularda ya da ilgili bölümlerde yapılmalıdır.

Sunucunuzun tanıtımını yaparken detaylı ve özgün içerikler paylaşmanız, daha fazla ilgi çekmenizi sağlar. Tanıtımınız ne kadar profesyonel olursa, oyuncuların güveni o kadar artar.

Başarılar diler, tüm sunucu sahiplerine bol oyunculu günler dileriz!
— SilkroadPortal Yönetimi